Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τον Γιώργο Λιανό μετά από όλα όσα έχουν γραφτεί για τη συμμετοχή του ή όχι στο Survivor. Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον παρουσιαστή και τραγουδιστή νωρίς το πρωί.

«Δεν έχω κάποια ενημέρωση. Αυτά πάντα συμβαίνουν τελευταία στιγμή. Πέρσι κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και σε δύο ημέρες έφυγα. Ξέρω ότι είναι στα σχέδια να γίνει κανονικά το πρότζεκτ… Αν θα πάω εγώ εκεί είναι μία απόφαση που φαντάζομαι θα παρθεί τελευταία στιγμή.», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το ενδεχόμενο να πάρει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την θέση του, ο παρουσιαστής και τραγουδιστής είπε πως θα του άρεσε, ενώ δεν δίστασε να την τρολάρει. «”Τρία, δύο, ένα… Άχ βρε Ηλία πρόσεξε!”Θα ήταν ωραίο», είπε μιμούμενός την παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», σχολιάστηκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε το αποκλειστικό ρεπορτάζ. «Ο,τι αποφασίζει ο Acun Ilicali δεν σημαίνει ότι παίρνει απευθείας τον ΣΚΑΪ και λέει “Αυτό θα γίνει”. Το Survivor θα γίνει. Το concept θα είναι Ελλάδα – Τουρκία και θέλει πολύ προσοχή στο μοντάζ», αποκάλυψε αρχικά.

Μάλιστα αποκάλυψε ότι χθες βράδυ μίλησε με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ο παρουσιαστής του Survivor, του είπε: «Εγώ φίλε θα πάω αγκαζέ με το Λιανό στο Survivor!».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις.