Μία ακόμη μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες σήμερα στο Survivor. Ο Σάκης Τανιμανίδης είχε προειδοποιήσει τους διαγωνιζόμενους πως θα έχουν ένα ακόμη αγώνισμα, ανάμεσα στα υπόλοιπα.

Όπως ξεκαθάρισε αφορούσε ένα ατομικό αγώνισμα, το οποίο θα φέρει αντιμέτωπους ακόμα και συμπαίκτες της ίδιας ομάδας!

«Σήμερα θα  ξεκινήσουμε ένα νέο αγώνισμα. Τι το διαφορετικό έχει; Καταρχάς είναι ατομικό!», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Το αγόρι και το κορίτσι που θα κερδίζουν το συγκεκριμένο ατομικό αγώνισμα, θα κερδίζουν από ένα σύμβολο. Τα σύμβολα αυτά θα σας δώσουν την δυνατότητα να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε δύο μεγάλα έπαθλα. Στο σύντομο μέλλον θα έχετε τη δυνατότητα -με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε- να είστε αυτός/ή που θα συναντήσει στη Δομινικανή Δημοκρατία την οικογένειά του».

Ωστόσο επεφύλασσε καλύτερο έπαθλο για τους επίδοξους νικητές. «Το δεύτερο δώρο είναι μεγαλύτερο. Ως παίκτες του Survivor υπάρχει κάτι καλύτερο από το να δείτε τις οικογένειές σας εδώ…. Με όσα περισσότερα σύμβολα έχετε συγκεντρώσει, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε ένα εισιτήριο για μία θέση που σας πάει απευθείας στο μεγάλο τελικό!», αποκάλυψε.

Δείτε το απόσπασμα.