Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους ζουν ο Στράτος Τζώρτζογλου και η καλή του Σοφία Μαριόλα. Το ερωτευμένο ζευγάρι δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Κρήτη.

Το ζευγάρι πριν παντρευτεί αποφάσισε να κάνει κοινό bachelor πάρτι προσκαλώντας τους φίλους και κουμπάρους τους σε μία αξέχαστη βραδιά. Όπως είδαμε στα πλάνα που εξασφάλισε το Happy Day ο Στράτος Τζώρτζογλου ήταν πολύ ευτυχισμένος και δεν μπορούσε να κρύψει τον έρωτα του για την Σοφία Μαριόλα δείχνοντας τον με λόγια και με πράξεις.

Σε ένα από τα αστεία στιγμιότυπα της βραδιάς είδαμε τον ηθοποιό να βουτάει στην πισίνα και στη συνέχεια να κυνηγάει την αγαπημένη του για να βουτήξει και εκείνη και στη συνέχεια κυνηγούσε την κουμπάρα Βάνα Μπάρμπα, χωρίς όμως κάποια επιτυχία!

Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου

Ο ηθοποιός και η σύντροφος του παντρεύτηκαν στο εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων εν παρουσία φίλων και συγγενών. Κουμπάροι τους ήταν η Βάνα Μπάρμπα, ο Σπύρος Μπουρνάζος, ο Γιώργος Δεσύπρης και ο Μαθιός Αστροπαλίτης.

Η Σοφία Μαριόλα ήταν μία πολύ όμορφη νύφη φορώντας μία δημιουργία του Βλάσση Χολέβα με δαντέλα στο μπούστο και ανοιχτή πλάτη.