Ζει πλέον μόνιμα στην Αμερική στηρίζοντας τον γιο του που σπουδάζει εκεί. Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ελλάδα για να προωθήσει τη νέα συλλογή κοσμημάτων του. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και μίλησε μεταξύ άλλων για την αγάπη που έχει στην πρώην γυναίκα του Μαρία Γεωργιάδου.

Σε διαπίστωση της δημοσιογράφου σχετικά με το ότι αφήσανε μόνη της την Μαρία στην Ελλάδα, ο Στράτος Τζώρτζογλου εξηγεί: «Η Μαρία ήρθε και μας είδε και βοηθάει όσο μπορεί και βλεπόμαστε πολύ περισσότερο απ’όσο τότε που ήμασταν παντρεμένοι και είναι τόσο μεγάλη η αγάπη μας… Αν στην μάνα μου χρωστάω τη ζωή μου και την έμπνευση μου να γίνω ηθοποιός της Μαρίας της χρωστάω που με στήριξε για να γίνω πατέρας και με έμαθε να είμαι οικογένεια! Η Μαρία ξέρει να θυσιάζει τον εαυτό της για την αγάπη της. Μπορεί κάποιοι να με κοροιδέψουν αλλά εκείνη μου θυμίζει τους «300 του Λεωνίδα», που ο βασιλιάς είναι σαν τον τελευταίο πολεμιστή και όλοι είναι ίσοι. Είναι, λοιπόν, σαν τις γυναίκες των Σπαρτιατών που με τίμησε όλα αυτά τα χρόνια και με τιμά με την παρουσία της στη ζωή που, αν μη τι άλλο, μπορεί να μου λέει ακόμα ‘’ή ταν ή επί τας’’! Αυτή η αγάπη για εμένα είναι ανεκτίμητη, της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη».

Τόσο ο χωρισμός τους όσο και το διαζύγιο τους είναι σαν να μη συνέβησαν ποτέ! Ο ίδιος εξομολογείται: «Χαίρομαι που με την Μαρία μπορέσαμε να αποφύγουμε αυτόν τον βράχο, θα μπορούσε να μας είχε διαλύσει. Δεν ενωθήκαμε λόγω παιδιού, κάτι σημαντικό μας έδεσε, γι’αυτό έμεινα και παντρεύτηκα μαζί της στην ηλικία των 21 χρόνων».

Τέλος όσον αφορά το αν έπαιξαν σημαντικό ρόλο οι γυναίκες στη ζωή του αποκαλύπτει: «Η Μαρία, όχι οι γυναίκες, η Μαρία».