Αρκετά σενάρια δημιούργησε μία ατάκα κατά τη διάρκεια της τρίτης σεζόν του Stranger Things. Η αγαπημένη αγοροπαρέα βρίσκεται μαζί και ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στον Mike (Finn Wolfard) και τον Will (Noah Schnapp) συζητήθηκε από τους fans.

«Δεν φταίω εγώ που δεν σου αρέσουν τα κορίτσια», φωνάζει ο πρώτος στον δεύτερο. Η ατάκα αυτή για αρκετούς τηλεθεατές ήταν το δείγμα πως ο χαρακτήρας του Will είναι ομοφυλόφιλος. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει τοποθετήθηκε σχετικά.

Μιλώντας στο «The Wrap», ο Noah Schnapp είχε διαφορετική άποψη: «Το ερμήνευσα ότι απλά δεν είναι έτοιμος να μεγαλώσει και δεν θέλει να προχωρήσει στη φάση των σχέσεων και των ραντεβού ακόμα. Θέλει απλά να παραμείνει παιδί και να παίζει στο υπόγειο με τους φίλους του όπως παλιότερα».

Ο  Schnapp προσέθεσε για τον ήρωα του Stranger Things, ότι διατηρεί το «τραύμα» από τη μεταφορά του στο «Upside Down», γεγονός που ελαχιστοποιεί το ενδιαφέρον του για τα κορίτσια.

«Όσο οι άλλοι χαρακτήρες μεγάλωναν κανονικά, ο Will ήταν στην άλλη διάσταση, μόνος του, χωρίς τους φίλους του ή τον υπόλοιπο κόσμο. Όταν επέστρεψε περίμενε τα πάντα να είναι όπως πριν και σαν παιδάκι, ήθελε να παίξει D&D στο υπόγειό του», συμπλήρωσε.