Το χτεσινό επεισόδιο των Ράδιο Αρβύλα, το οποίο άρχισε με την Λίτσα, τη γάτα μασκότ της εκπομπής, προσέφερε για ακόμα μια φορά υπέροχες και μοναδικές στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρέα ασχολήθηκε και με την περίπτωση της Αννίτας Πάνια και ενός τηλεθεατή που προφανώς λόγω κακής σύνδεσης δεν μπορούσε να ακούσει την παρουσιάστρια.

«Πρέπει να της δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έχουμε βαρεθεί να ακούμε στην τηλεόραση όλους αυτούς που έχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους τηλεθεατές, δεν ακούγεται ο τηλεθεατής ή δεν ακούει τον παρουσιαστή και με ευγένεια προσπαθούν όλοι», τόνισε ο Αντώνης Κανάκης.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η Αννίτα όμως επιτέλους εκφράστηκε όπως όλοι αυτοί θα ήθελαν απέναντι σε έναν τηλεθεατή που δεν ακούει».

Δείτε το παρακάτω video, με την Αννίτα Πάνια σε έξαλλη κατάσταση να λέει στον τηλεθεατή: «Ε άμα δεν ακούς φίλε γιατί παίρνεις τηλέφωνο; Ξέρεις ότι δεν ακούς, ότι έχεις θέμα με την ακοή σου. Κάτσε σπίτι σου και χαλάρωσε» αλλά και αμέσως μετά πως το σχολίασαν οι Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε ακόμα:

Ραδιο Aρβύλα: Δείτε το απολαυστικό trailer με πρωταγωνίστρια την Σαρδέλα

Πρωτοφανή νούμερα τηλεθέασης για το μετεκλογικό Ράδιο Αρβύλα

Ευγενία Σαμαρά: Αποκαλύπτει το λόγο που δεν εμφανίστηκε φέτος στους Ράδιο Αρβύλα

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store