Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής, το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τη Νικολέττα Ράλλη και δεν το κρύβει. Η φωτογραφία που ανήρτησε χθες το βράδυ ο Γιώργος Μαυρίδης, στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και απεικονίζει εκείνον και την αγαπημένη του να φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα πάνω σε ένα βράχο, με τη Μόλυ, το σκυλί του, δίπλα τους έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στην ελληνική τηλεόραση και στους followers του.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είδαν θετικά και με γλυκήτητα το τρυφερό ενσταντανέ άλλοι έκαναν λόγο για τηλεοπτικά τρικ και άλλοι θεώρησαν πως είναι πολύ νωρίς για τόσο μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης.

Αναμέσα σε όσους είχαν να σχολιάσουν αρνητικά την ανάρτηση ήταν και ο Βαγγέλης Περρής. Να θυμίσουμε βέβαια πως ο δημοσιογράφος δεν έχει καλές σχέσεις με τον παρουσιαστή, μάλιστα στην τελευταία του συνέντευξη είχε χαρακτηρίσει τα προγράμματα που παρουσίαζε στο παρελθόν ο Γιώργος Μαυρίδης, trash και δηλώνοντας εκ διαμέτρου αντίθετως με τον χαρακτηρισμό «εναλλακτικός παρουσιαστής»  που του προσδίδουν τα media.

Την αντίθεσή του σε αυτόν τον χαρακτηρισμό εξέφρασε για ακόμη μια φορά με αφορμή τη φωτογραφία με τη Νικολέτα Ράλλη. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Περρής δημοσίευσε σε ένα instastory την περιβόητη φωτογραφία και έγραψε:«Όταν ο Γιώργος Μαυρίδης ποζάρει πάνω σε ένα βραχάκι καθώς ανταλλάσσει γλωσσόφιλα με τη φιλενάδα του, τότε είναι εναλλακτικός γιατί στα πόδια στέκεται το σκυλί του».

Δείτε πώς σχολίασαν οι lifestyle εκπομπές το παθιασμένο φιλί Μαυρίδη – Ράλλη στα βραχάκια!

Happy Day, στον Alpha

Στη φωλιά των Κου Κου, Star

Το Πρω1νό, ΑΝΤ1

Τι λέει;, Alpha