Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής ένα από τα ιδρυτικά μέλη του ροκ συγκροτήματος Aerosmith.

Συγκεκριμένα ο 68χρονος Joe Perry, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του με τον Billy Joel στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και αμέσως μετά το τέλος της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεών του δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πως μουσικός είχε δύσπνοια και  επί τόπου έσπευσε μια ομάδα πρώτων βοηθειών, που του έδωσε οξυγόνο.

Ο κιθαρίστας παραμένει στο νοσοκομείο από την Κυριακή το βράδυ ακυρώνοντας και την προγραμματισμένη για χθες συναυλία του στη Φλόριντα. Όπως ανέφερε η ίδια πηγή ο μουσικός αναμένεται να επιστρέψει στην περιοδεία του λίγο αργότερα αυτόν το μήνα.

Να σημειώσουμε πως τα αίτια της αδιαθεσίας του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στον Joe Perry. Κάτι αντίστοιχο είχαμε δει να συμβαίνει δυο χρόνια πριν. Συγκεκριμένα το 2016 εν μέσω μιας συναυλίας με το συγκρότημα Hollywood Vampires, με το οποίο συνεργαζόταν ένιωσε και πάλι αδιαθεσία και αποχώρησε.

Για την ιστορία να πούμε πως ο ίδιος ο Joe έχει μιλήσει πολλές φορές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το αλκόολ και τις ναρκωτικές ουσίες.