Ταξίδι για δύο: Και μάλιστα με έναν υπέροχο προορισμό για τους Κατερίνα Καινούργιου και Χάρη Σιανίδη, που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Πριγκιπάτο του Μονακό. Η παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με το Φτιάξε Καφέ να στα Πω να έχει τελειώσει από την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα.

Δεν έχασε λοιπόν τη μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στο Μονακό με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη, ενώ ανέβασε πολλά στιγιότυπα του ταξιδιού τους στα social media. Στις φωτό που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα μέρη που επισκέφτηκαν, το μαγικό τοπίο, αλλά και την ίδια να κοιτάζει την υπέροχη θέα του Monte-Carlo. Η παρουσιάστρια έγραψε στη λεζάντα της:  «Ταξιδέψτε όσο περισσότερο μπορείτε … υπάρχει καλύτερος τρόπος να «αποδράσεις» από ένα ταξίδι; Δημιουργήστε βιώματα, αναμνήσεις, αποφορτιστείτε…βρείτε την ουσία….Και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι ό, τι χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τον σκοπό αυτό.Ακομα και μόνοι σας…Δείτε το σαν καθαρτική εμπειρία. Μετά θα είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα με άλλο μάτι… #wearetravelgirls #katkengoestomonaco #travelgram #travelgoals swimwear: @shelosttheplot Φιλακια αγάπες μου»

Dream destination ✨ #monaco Ταξιδέψτε όσο περισσότερο μπορείτε … υπάρχει καλύτερος τρόπος να «αποδράσεις» από ένα ταξίδι; Δημιουργήστε βιώματα, αναμνήσεις, αποφορτιστείτε…βρείτε την ουσία….Και ένα ταξίδι στο εξωτερικό, είναι ό, τι χρειάζεστε για να εκπληρώσετε τον σκοπό αυτό.Ακομα και μόνοι σας…Δείτε το σαν καθαρτική εμπειρία. Μετά θα είστε έτοιμοι να δείτε την πραγματικότητα με άλλο μάτι… #wearetravelgirls #katkengoestomonaco #travelgram #travelgoals swimwear: @shelosttheplot Φιλακια αγάπες μου ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις

Καλύτερα οι 2 μας… @katken85 #holidaysfortwo #friendshipgoals #freeguys #monaco

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis) στις