Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη η Ιωάννα Λίλη, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί.

Η παρουσιάστρια «ανέβασε» ένα post με δύο φωτογραφίες από το κρεβάτι του νοσοκομείου, δείχνοντας ότι χειρουργήθηκε στο πόδι και εξήγησε τι συνέβη.

«Μια επέμβαση ρουτίνας όπως αποκάλεσε ο γιατρός, αλλά συνάμα και σοβαρή!!! Τέλος καλό-όλα καλά λοιπόν. Να ευχαριστήσω τον εκπληκτικό γιατρό Σαρατζή Νίκο (Αγγειοχειρούργος), αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού!!! Φιλιά σε όλους!!!! #saphenectomy», έγραψε στη λεζάντα.

Σημειώνουμε πως η σαφηνεκτομή, που αναφέρει η Ιωάννα στην λεζάντα ως hashtag, γίνεται για την αντιμετώπιση των κιρσών των κάτω άκρων. Σκοπός της επέμβασης είναι, με μικρές τομές μερικών χιλιοστών και με μία μεγαλύτερη, να εξαιρεθεί η μείζων σαφηνής, δηλαδή η μεγάλη φλέβα που προκαλεί τους κιρσούς και γίνεται με τοπική αναισθησία.

Μια επέμβαση ρουτίνας όπως αποκάλεσε ο γιατρός,αλλά συνάμα και σοβαρή!!! Τέλος καλό-όλα καλά λοιπόν-να ευχαριστήσω τον εκπληκτικό γιατρό Σαρατζή Νίκο(Αγγειοχειρουργος),αλλά και το προσωπικό του Διαβαλκανικού !!! Φιλιά σε όλους!!!! #saphenectomy #wannasaythanks #tomydoctor @nikos_saratzis_and_ #staffof #diavalkaniko_medical_center #goodnightmyfriends #loveumyfriends???????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ιωαννα Λιλη (@ioanna_lili) στις