Δύσκολες ώρες για τραγουδιστή, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε εντατική μονάδα θεραπείας. Έγινε μάλιστα γνωστός μέσα από το ελληνικό The Voice και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Ο λόγος για τον Γιάννη Πανουκλιά, ο οποίος είχε ξεχωρίσει με την συμμετοχή του στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Ο τραγουδιστής παραμένει στην εντατική σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Γιάννης Πανουκλιάς, είχε ταξιδέψει στην Βουδαπέστη με την σύζυγό του και φίλους, για ένα σύντομο ταξίδι αναψυχής επ’ ευκαιρία της Πρωτομαγιάς. Η παρέα τους περπατούσε στο πεζοδρόμιο, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στον δρόμο, ένα από αυτά εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε τον άνδρα που έχει υποστεί σοβαρά τραύματα στους πνεύμονες και στο κεφάλι.

Τέσσερα ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από το συγκεκριμένο τροχαίο! Μέσα από την εκπομπή «Μαζί σου», προβλήθηκαν οι αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή η σύζυγος και η μητέρα του τραγουδιστή.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Έχει σοβαρό τραυματισμό στους πνεύμονες, πολλά σπασμένα πλευρά που έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, και σοβαρό αιμάτωμα στο κεφάλι. Ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο, είμαστε σε αναμονή. Μέχρι τώρα είχαμε κάποια επιδείνωση, αλλά χθες είχαμε κάποια σταθεροποίηση…», ανέφερε η σύζυγός του.

Δες το βίντεο που ακολουθεί.