Ο Στέργιος Νενές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τον ρόλο του Νικόλα στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Η σειρά που παίζεται σε επαναλήψεις από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, σημειώνει αξιόλογα νούμερα τηλεθέασης ακόμη και σήμερα, 16 χρόνια μετά το τέλος της.

Ο ηθοποιός λοιπόν, που έκτοτε είχε  συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, δεν συνηθίζει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός ενός φίλου του τον απαθανάτισε πριν λίγες ώρες. Ο ρόλος του Νικόλα είχε μόνιμα την τάση να εκφράζει την ανάγκη του να «αποπληρώσει τις δόσεις για την Harley» του. Αυτή την φορά όμως φαίνεται πως στην πραγματική ζωή η αγάπη του για τις μηχανές μπορεί να επιβεβαιώνεται, με την διαφορά πως οι μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτες δίνουν την θέση τους σε Ducatti!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία από πίστα οδήγησης στα Μέγαρα, στην οποία όπως φαίνεται έτρεξαν οι δύο τους. Μάλιστα ο Στέργιος Νενές είχε τον ρόλο του δασκάλου, καθώς ο πρώην δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού έγραψε: «Τέλος το μάθημα για σήμερα με το δάσκαλο Στέργιο Νενέ!!!».

Δείτε την ανάρτηση του στο Instagram.

Τέλος το μάθημα για σήμερα με το δάσκαλο Στέργιο Νενέ!!!!#trackday #track #ducati #panigale #black #stealth #dainese

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giourkas Seitaridis (@giourkas_seitaridis) στις