Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, και μίλησε για τα χρόνια της εφηβείας, τις συγκρούσεις που είχε με τους γονείς του, τις επιλογές και τα λάθη του πατέρα του, αλλά και για τους ανθρώπους που τον πρόδωσαν.

«Και με τους δύο γονείς ήμουν πάντα κοντά. Με τη μητέρα μου έμενα όταν ήμουν μικρός, αλλά τους ζούσα εξίσου», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Στην εφηβεία συγκρούστηκα πολλές φορές με τους δικούς μου. Είχα να μιλήσω με τον πατέρα μου ένα χρόνο. Θυμάμαι το χρόνο, αλλά δεν θυμάμαι το λόγο. Εκείνη την εποχή έκανε το Big brother 1 και μου είπε η μητέρα μου να πάω να τον βρω. Ήταν στον τελικό και όταν με είδε, πρέπει να έπαθε σοκ, γιατί ξέχασε το νικητή».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος είχε δηλώσει, πως το 99,5% των ανθρώπων ήταν ψεύτικοι απέναντι στον πατέρα του. «Ήμουν αντίθετος με τις επιλογές του πατέρα μου, αν και καταλάβαινα τους λόγους που το έκανε. (…) Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, περιστοιχιζόταν από ανθρώπους που δεν του στάθηκαν. Όχι μόνο στην περίοδο της “πτώχευσης”. Έρχονταν και έφευγαν. Αυτό γινόταν συχνά και διαχρονικά. Δε σοκαρίστηκα. Έχω μετρήσει πάρα πολλούς ανθρώπους που έδιναν τα πάντα, παθιάζονταν και μετά “την έκαναν”», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος πέρασε πολύ δύσκολα, γιατί συνέβησαν τρομακτικά πράγματα στη ζωή του.

Αυτήν την περίοδο, ο Στέργιος Μικρούτσικος ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία μιας διαδικτυακής μουσικής εκπομπής, για την οποία νιώθει ιδιαίτερα περήφανος.

Διαβάστε ακόμα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Σεφερλής στο χαβαλέ είναι αχτύπητος αλλά πιο ισορροπημένος παρουσιαστής είναι ο Λιάγκας»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το κουκούτσι της εκπομπής είναι η Σοφία»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μία φίλη που ήρθε να με δει, είχε κατάθλιψη για μια εβδομάδα»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store