Έξι μήνες συμπληρώθηκαν από την ημέρα που «έφυγε» ξαφνικά σε τροχαίο με τη μηχανή του ο Πάνος Ζάρλας. Και η είδηση ότι πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στη μνήμη του άρχισε να αναπαράγεται με αφορμή ένα στόρι του συμπαίκτη του στο Power of Love, Κυριάκου Παπαδόπουλου, που «ξέσπασε» για τις «ηχηρές» απουσίες απ’ αυτό.

Πολλοί, λοιπόν, ήταν εκείνοι που σκέφτηκαν ότι αναφερόταν στην πρώην σύντροφο του παίκτη, Στέλλα Μιζεράκη, η οποία από την πρώτη στιγμή που πληροφορήθηκε τον θάνατό του ήταν δίπλα στην οικογένεια.

Όμως, η ασθένεια ενός συγγενικού της προσώπου δεν της επέτρεψε να δώσει το παρών στα «εξάμηνα». Αρχικά, αυτό το έκανε γνωστό η φίλη της, Αθηνά Χρυσαντίδου, με δηλώσεις στο «Ευτυχείτε», ενώ σήμερα μίλησε και η ίδια η Μιζεράκη στις κάμερες δηλώνοντας το εξής: «Είχα ενημερώσει την οικογένεια ότι δεν θα πάω στο μνημόσυνο, γιατί είχα ένα πρόβλημα υγείας ενός συγγενικού μου προσώπου και μόνο εγώ μπορούσα να είμαι μαζί του στο νοσοκομείο.»

Όσα για τα stories του Κυριάκου, η Στέλλα είπε: «Έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση, αυτά τα stories που έγραψε δεν αφορούσαν εμένα».

Στέλλα Μιζεράκη: Ο λόγος που απουσίασε από το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα