Μπορεί να γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή της είναι από την Κύπρο. Η Στέλλα Καλλή μέχρι τα 6 της χρόνια μεγάλωσε στη Σαουδική Αραβία, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε μαζί με την οικογένειά της στην Κύπρο. Εκεί, ήρθε και η πρώτη της επαφή με τη μουσική, αφού όταν ήταν 16 ετών, οι γονείς της, της έφτιαξαν ένα στούντιο μουσικής προκειμένου να πειραματιστεί. Μόλις ενηλικιώθηκε έφυγε για τη Νέα Υόρκη, όπου σπούδασε μουσικολογία και απέκτησε πτυχίο διδασκαλίας φωνητικής. Μετά από έξι χρόνια παραμονής εκεί, επιστρέφει, εγκαθίσταται στην Αθήνα και ξεκινά το μουσικό της ταξίδι. Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες, ένας εξ’ αυτών είναι και ο Γιάννης Πάριος, με τον οποίο μάλιστα έχουν κάνει και ντουέτο, το «Ο κόσμος να χαλάσει», σε μουσική Φοίβου.

Fun Facts

  1. Το 2000 συμμετείχε στον Κυπριακό διαγωνισμό «Αφετηρίες» και κατέκτησε την πρώτη θέση.
  2. Της αρέσουν οι ξένες γλώσσες και μιλάει αγγλικά, γερμανικά και ισπανικά.
  3. Δε διέθετε πάντα ένα αδύνατο σώμα, καθώς όσο σπούδαζε στην Αμερική είχε πάρει 17 κιλά, τα οποία και έχασε όταν επέστρεψε.
  4. Ασχολείται πολύ με τη γυμναστική, κάνοντας προπόνηση τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα.
  5. Ένα περιστατικό που δε θα ξεχάσει όπως έχει δηλώσει είναι όταν κατά τη διάρκεια της παραμονής της με την οικογένειά της στη Σαουδική Αραβία, σε μια βόλτα με τη μητέρα της, χάθηκαν και μπήκαν κατά λάθος στο απαγορευμένο έδαφος για τους χριστιανούς, της Ιερής Μέκκας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Στέλλα Καλλή
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
19-06-1980
ΖΩΔΙΟ
Δίδυμος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Αθήνα