Έχει καταγωγή από την Κύπρο αλλά μέχρι τα 6 της χρόνια ζούσε στην Σαουδική Αραβία. Η Στέλλα Καλλή θυμάται τα παιδικά της χρόνια, τη ζωή στην… ξενιτιά, μιλά για την οικογένειά της αλλά και για το bullying που δέχτηκε.

Στη Σαουδική Αραβία η κοινωνία είναι πολύ επιφυλακτική με οτιδήποτε διαφορετικό στην κουλτούρα της, εξηγεί η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!, γεγονός που δημιούργησε δυσκολίες στην συναναστροφή της με τον κόσμο. Τη ζωή της εκεί τη θυμάται με ένα αίσθημα φόβου.

Η επιστροφή της στην Κύπρο συνοδευόταν με αρνητικά σχόλια από τους γύρω της λόγω της αδυναμίας της να μιλήσει την κυπριακή διάλεκτο: «Μου έλεγαν, ‘’ποια είσαι εσύ που ήρθες εδώ και δεν μιλάς κανονικά;’’. Με αποκαλούσαν σνομπ», αναφέρει η Στέλλα Καλλή.

Η αγάπη της για το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, το γονίδιο το είχε από τη μητέρα της. Στα 13 της χρόνια έδωσε την πρώτη της συναυλία, χωρίς όμως τη στήριξη των γονιών της. «Δε με είχαν πάρει στα σοβαρά», αποκαλύπτει και εξηγεί: «Είχα στεναχωρηθεί πολύ. Είπα μέσα μου ‘’θα δείτε μια μέρα, που δεν με πιστεύετε’’. Μετά σιγά σιγά ήρθαν, οπότε νομίζω ότι η στήριξη τους ξεκίνησε όταν είδαν πως παίρνω στα σοβαρά το τραγούδι. Όμως δεν μου είπαν ποτέ να κάνω κάτι άλλο. Πιστεύω ότι ήταν λίγο όνειρο της μητέρας μου να ασχοληθεί με το τραγούδι, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να το κάνει πραγματικότητα- γιατί αν και είχε εξαιρετική φωνή, ο παππούς δεν την άφηνε-, έβαλε εμένα σε αυτόν τον δρόμο».