Βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, με νέα δισκογραφική εταιρία και έναν σύντροφο που τη στηρίζει. Η Στέλλα Καλλή μίλησε πρόσφατα για όλα και μεταξύ άλλων ανέλυσε τις συνθήκες που πρέπει να υπάρχουν για να αποδεχτεί μία επαγγελματική πρόταση.

«Η αλήθεια είναι πως έχω πληρώσει πολλά από αυτά τα «όχι» που έχω πει. Έχει τύχει να βρίσκομαι εκτός δουλειάς, ενώ θα μπορούσα να δουλεύω σε καλό μαγαζί. Όταν όμως είναι τέτοιες οι συνθήκες και αισθάνομαι πως αδικούμαι το λέω το «όχι» και θα συνεχίσω να το λέω ακόμα κι αν με στεναχωρεί. Έχω επιλέξει μέχρι τώρα να κάνω αργά βήματα και να συνεργάζομαι με τραγουδιστές είτε μεγάλους, είτε μικρότερους στο χώρο, φτάνει να αισθάνομαι πολύ καλά.», δήλωσε στο tralala και συνέχισε λέγοντας:

«Επιλέγω να δουλέψω με τους μεγάλους τραγουδιστές όταν θα αισθάνομαι εγώ έτοιμη. Πρώτα θέλω να φτιάξω ένα κοινό, με τον κόσμο να λέει ‘Πάμε να δούμε τη Στέλλα για να περάσουμε καλά»’, κάτι που προϋποθέτει να ξεκινήσω από μικρό μαγαζί, έχοντας τον χώρο και τον χρόνο μου και να έχω επαφή με τον κόσμο κ μετά να προχωρήσω στα πιο μεγάλα. Αυτό το κατάφερα στo Vox στα 3 χρόνια που δούλεψα εκεί, αλλά και με τον Νίκο Μακρόπουλο στη Θεσσαλονίκη. Όλα επιλογές είναι και δόξα το Θεό είχα πολλές προτάσεις κι από μεγάλα ονόματα τα οποία εκτιμώ και θαυμάζω πολύ, αλλά δεν ήταν για μένα η ώρα να κάνω μεγάλες συνεργασίες».

Δείτε επίσης:

Η Στέλλα Καλλή εξομολογείται: «Έχω δεχτεί bullying. Έχω κλάψει πολύ»

Ερωτευμένη ξανά η Στέλλα Καλλή: Ποιος άνδρας της έχει κλέψει την καρδιά;

Στέλλα Καλλή για J2US: «Στεναχωρήθηκα που είδα τη Ζέτα αφώτιστη»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store