Για το πρόσφατο συμβάν με τον ίδιο -αρνητικό- πρωταγωνιστή, μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε. Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο Θέμα People και τη Μαρία Λεμονιά αναφέρθηκε για το περιστατικό με τον αστυνομικό.

«Σέβομαι πραγματικά την Ελληνική Αστυνομία και τιμώ τους νόμους. Έχω τραγουδήσει αφιλοκερδώς σε χορούς της Αστυνομίας. Εκείνη την ημέρα ένιωσα έντονη δύσπνοια. Με έπιασε κρίση πανικού και δεν σταμάτησα στον δρόμο προς το νοσοκομείο στην κορδέλα που είχε τοποθετήσει η αστυνομία», είπε αρχικά και συνέχισε διευκρινίζοντας: «Δεν παρέσυρα κανέναν αστυνομικό. Ζητώ συγγνώμη επειδή υπήρξα οξύθυμος, αλλά δεν παρέσυρα ποτέ κανέναν αστυνομικό. Ειπώθηκαν λόγια από την άλλη πλευρά που με έβγαλαν από τα ρούχα μου. Σε καμία περίπτωση όμως δεν κινήθηκα απειλητικά».

Στη συνέχεια ο λαϊκός τραγουδιστής μίλησε για την εμπειρία του στο αυτόφωρο. «Ακόμη και σήμερα είμαι στεναχωρημένος. Ήμουν ένα ψυχολογικό ράκος μετά το αυτόφωρο και τη διαδικασία με τα αποτυπώματα και τις φωτογραφίες. Ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, δεν συνηθίζω να κάνω τέτοια πράγματα. Δεν θέλω να συνεχιστεί αυτή η ιστορία. Ήταν μία κακιά στιγμή», εξομολογήθηκε.