Ο Στέλιος Χανταμπάκης μπαίνει ξανά σιγά-σιγά στους ρυθμούς της καθημερινότητας του στην Ελλάδα, μετά το Survivor. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης απολαμβάνει όλα όσα του έλειψαν τους δύο μήνες που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια, ο Στέλιος ερχόμενος πίσω στην χώρα μας, έπρεπε να διαχειριστεί τα αρνητικά σχόλια που έγιναν για το πρόσωπο του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο People, τόνισε: «Είδατε ένα σήριαλ όπου είχα το ρόλο του κακού. Στο παιχνίδι έκατσα κάτι λιγότερο από 2 ½ μήνες. Για παράδειγμα, δεν είδατε ποτέ κάποια αντιπαράθεση μου με την Ειρήνη -εκτός από την ατυχή στιγμή με το μαγιό- κι ας γιγαντώθηκε μια κατάσταση από την στιγμή που με ψήφισε. Οι 3-4 κακές στιγμές που βγήκαν ήταν κακές στιγμές, αληθινές και ανθρώπινες που συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια. Δεν πήγα ποτέ και σε κανέναν να επιβάλλω πως θα παίξει ή πως θα κινηθεί στο παιχνίδι. Είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Από την πλευρά μου προσπάθησα να είμαι ειλικρινής, δείχνοντας μπροστά στις κάμερες συμπάθειες και αντιπάθειες. Όπως στην πραγματική μου ζωή. Τακτική, θα ήταν να κρατήσω μια ουδέτερη στάση, να κινηθώ με σχέδιο και διπλωματία. Έκανα την επιλογή μου, έπαιξα και έχασα. Αυτό είναι όλο».

Φαίνεται πως αφήνει πίσω όλα τα άσχημα και απολαμβάνει κάθε λεπτό με την οικογένεια του. Ο παρουσιαστής χθες, πραγματοποίησε την πρώτη έξοδο μαζί με την σύζυγο του Όλγα Πηλιάκη, μετά το Survivor. Οι δύο τους βρέθηκαν στο Fantasia Live, όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Δάντης.

Στην παρέα τους βρισκόταν και ο κολλητός του από το Survivor, Λάμπρος Χούτος. Ο Στέλιος θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την όμορφη βραδιά, ανάρτησε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, αλλά και ένα βίντεο που δείχνει τον Αντώνη Ρέμο να του αφιερώνει ένα τραγούδι.

Αυτό είναι το έπαθλο .. #hantasurvivor #hantampakakia #hantampakakia

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Τη χρυσή μας φυλακή!! #hantampakakia #remos #dantis @antonisremosfp @christosdantis @olgapiliaki

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) on

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Στέλιος είχε μια τυχαία συνάντηση με την Νατάσα Θεοδωρίδου με την οποία τράβηξε μια selfie!