Ο μεγάλος νικητής του Nomads, Στέλιος Χανταμπάκης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα βρέθηκε καλεσμένος στο Πρω1νο και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για όλα.

Αποκάλυψε πως δεν περίμενε να αλλάξει η στάση του κόσμου προς το πρόσωπό του ενώ θεωρεί πως ακόμη κρίνεται για την συμπεριφορά του αφού μετά το Survivor το μεγαλύτερο ποσοστό του κοινού στράφηκε εναντίον του.

«Νομίζω πως για να βγάλουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για έναν άνθρωπο περνάει λίγος καιρός. Τον ξανασυναντάμε, ξανασυζητάμε μαζί του και κρίνουμε αν έχουμε βγάλει σωστό συμπέρασμα ή αν έχουμε κρίνει λάθος. Πιστεύω ότι πέρασε καιρός από το προηγούμενο παιχνίδι. Ο κόσμος που με γνώρισε μόνο μέσα από εκεί ήταν πολύ περισσότερος από τον κόσμο που με γνώριζε ήδη και νομίζω παρακολουθούσε τη ζωή μου και το πώς ζω. Ακόμη και μετά το Nomads θα συνεχίσουμε όλοι μας να περνάμε κάποια τεστ και σιγά σιγά θα δούμε το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση».

«Η τηλεόραση μπορεί να σου δώσει πολύ γρήγορα ένα πολύ κακό ή πολύ κακό αποτέλεσμα. Εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση δεν μπορούμε να την αποδεχτούμε μόνο όταν μας δίνει κάτι καλό. Δε θέλω να πω ότι δεν ήμουν αυτό που φάνηκε στο Survivor ούτε ότι αδικήθηκα, ούτε τίποτα. Στο τέλος ο κόσμος, όπως στην πραγματική μας ζωή, έχει παρακολουθήσει πολύ περισσότερο τη ζωή μας από τους 2 μήνες που ήμασταν στον παιχνίδι. Δε περίμενα να κερδίσω ούτε το Nomads ούτε τον κόσμο. Πήγα για να αγωνιστώ όπως κάνουμε και στην πραγματική μας ζωή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο λόγο που τον είδαμε να είναι πιο εσωστρεφής από ότι ήταν στο Survivor.

«Όταν έφυγε ο Γιάννης σκέφτηκα πως επειδή είναι ένα αγωνιστικό ριάλιτι και ήμουν καλός στα αγωνίσματα ο κόσμος με κράτησε για αυτό. Δεν πίστεψα ποτέ ότι με έχουν αποδεχτεί. Με έχει στεναχωρήσει πολύ όλο αυτό που έγινε. Έχω διαβάσει πάρα πολλά όχι μόνο από τον κόσμο αλλά και από ανθρώπους της τηλεόρασης, δημοσιογράφους δεν είχα διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που δε δούλεψα στην τηλεόραση, γιατί εγώ δεν είχα διάθεση, προτάσεις είχα. Δεν είχα όρεξη ούτε για χαμόγελο, ούτε για πλάκες, για τίποτα. Το Nomads ήρθε την κατάλληλη στιγμή για να ξαναπροσπαθήσουμε κάτι που είχε μείνει στη μέση και να με δει πάλι ο κόσμος πάνω σε αυτό και όχι σε κάτι καινούργιο σαν να το προσπερνάμε» και συνέχισε «Επειδή άκουσα από τον Γιάννη ότι ήμουν φοβισμένος, θέλω να πω ότι δεν ήμουν φοβισμένος αλλά στεναχωρημένος. Όταν ένας άνθρωπος είναι στεναχωρημένος δε μπορεί να προσπερνάει αυτό το κομμάτι και να φέρεται σαν να μην τρέχει τίποτα… Ήμουν πιο υποτονικός γιατί δεν ένιωθα καλά… Όταν έχεις παρεξηγηθεί δε μπορείς να το προσπερνάς».

Όσα για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν είπε «Φυσικά έκανα λάθη. Όλοι κάνουμε λάθη…. Οι μόνοι που ξέρουν την πραγματική αλήθεια είναι οι παίκτες».

Τέλος αποκάλυψε πως ήταν επιφυλακτικός ακόμη και με τον παρουσιαστή του παιχνιδιού, Σάββα Πούμπουρα αφού θεωρούσε πως ακόμη και εκείνος ήθελε να τον «κάψει».

«Αυτό ήταν πιο δύσκολο που έχω κάνει υπήρχαν πολλές σκέψεις στο μυαλό μου… Πίστευα ότι και να κάνω θα είναι λάθος. Υπήρχαν στιγμές που ήρθε ο Σάββας και μου είπε «Σήκωσε το κεφάλι, είσαι σαν κηδεία! Γέλα λίγο»! Εγώ δεν εμπιστευόμουν ούτε τον Σάββα, λέω «θέλει κι αυτός να με κάψει»!».