Μοναδικές ατάκες για τον παίκτη του Survivor που έχει καταφέρει να διχάσει αρκετά με τη συμπεριφορά του και την πορεία του στο παιχνίδι.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη βρέθηκε σήμερα στο Survivor Πανόραμα και ήταν κυριολεκτικά χειμαρρώδης. Ανάμεσα σε άλλα έκανε κριτική σε έναν προς ένα παίκτες του Survivor που έχουν μπει για τα καλά μέσα στις ζωές μας.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Σπαλιάρας, για τον οποίο ανέφερε τα εξής:  «Αφελής… Αλλά το παιδί που θα ήθελε κάθε οικογένεια να έχει στο σπίτι της. Είναι ευκολόπιστος. Θεωρώ ότι είναι το παιδί που είναι χαζό παιδί-χαρά γεμάτο. Τον ξέρω πολλά χρόνια τον Γιάννη», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια επεσήμανε: «Μιλούσε παραπάνω από όσο έπρεπε να μιλάει και δεν έπρεπε να λέει πράγματα και να εκδηλώνεται και να παθιάζεται».

Στη συνέχεια μίλησε για τη δυναμική άλλων παικτών και το πώς συμπεριφέρονται στο παιχνίδι. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η άποψή της για τον Πάνο Αργιανίδη.

Τηλεοπτικά πώς βλέπει το μάνατζερ ράγκμπι; «Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να κάνει τηλεοπτικά ο Πάνος, πραγματικά! Δεν τον έχω πετύχει εκτός από δικές σου εκπομπές αλλού. Έδινε ζωντάνια και ρυθμό στο πρόγραμμα», απάντησε στην Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε το βίντεο με την κριτική που έκανε στο cast του Survivor.