Μπορεί η Χρύσα Ρώπα να έχει αναλάβει χρέη καθηγήτριας υποκριτικής στο Star Academy, ωστόσο, αν και εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του show, δεν έχει κάνει μάθημα στους σπουδαστές όπως άλλοι καθηγητές.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η αγαπημένη ηθοποιός ταλαιπωρείται από ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας, το οποίο δεν της επιτρέπει να ασκήσει τα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Μάλιστα, για λόγους υγείας είχαν ακυρωθεί και οι παραστάσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο στην Θεσσαλονίκη, που είχαν προγραμματιστεί να αρχίσουν την 1η Μαρτίου.

Πηγές από το Star Academy επιβεβαίωσαν στο peoplegreece.com ότι αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει η Χρύσα Ρώπα, η οποία βρίσκεται στο Παρίσι. Παράλληλα, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν, τόνισαν πως υπάρχει επικοινωνία με την ηθοποιό και ότι η διευθύντρια της μουσικής ακαδημίας, Κατερίνα Γκαγκάκη, δεν αναζητά νέο καθηγητή υποκριτικής.

Κατά τις πληροφορίες μας, οι υπεύθυνοι του show αναμένουν την γνωμάτευση του γιατρού, από την οποία θα εξαρτηθεί αν η ηθοποιός μπορεί να ανταποκριθεί ή όχι στον ρόλο που έχει αναλάβει. Αν ο γιατρός απαντήσει αρνητικά, τότε θα προχωρήσουν σε αντικατάστασή της.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές επεσήμαναν στο peoplegreece.com ότι τα περί κρούσης στον Τάκη Ζαχαράτο για να αναλάβει καθηγητής υποκριτικής, αντικαθιστώντας την Χρύσα Ρώπα, δεν ισχύουν, αλλά υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του -για την ακρίβεια, με τον Μένιο Φουρθιώτη– ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να κάνει ένα σεμινάριο στους σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας.