Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς είναι ως μαμά και ποια λάθη κάνει, ενώ περιέγραψε και τις αγαπημένες της στιγμές με τον Θέμη και τις κόρες της.

«Είμαι τρυφερή όπως με φανταζόμουν αλλά κάνω και λάθη που έλεγα ότι δεν θα κάνω. Έβλεπα τη μαμά μου και έλεγα εγώ ποτέ δεν θα το κάνω αυτό. Το “μη, μη” που έχει η Ελληνίδα μαμά έλεγα ότι δεν θα το κάνω. Όμως βλέπω ότι είμαι “μη και μη”, κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα πληρώσω τις αμαρτίες μου. Φαντάζομαι πως μια μέρα θα δω τις έφηβες κόρες μου να μου κλείνουν την πόρτα και να μου λένε: “Άντε άσε μας μαμά”. Κάνω την αυτοκριτική μου. Αντιλαμβάνομαι το λάθος μου και προσπαθώ να το δουλέψω. Κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι ήμουν πολύ αυστηρή με το πρόγραμμα της Νάγιας. Όταν είδα ότι λέγοντας συνέχεια “μη και μη”, της δημιουργούσα εκνευρισμό και διάθεση να κάνει το αντίθετο, κατάλαβε ότι δεν έχει νόημα αυτή η προσέγγιση», δήλωσε στο OK.

Πως είναι ο Θέμης ως μπαμπάς; «Είναι πολύ τρυφερός και δοτικός. Το έχω πει πολλές φορές. Είναι γεννημένος για να είναι μπαμπάς. Για να είμαι ειλικρινής, η Νάγια του έχει τεράστια αδυναμία και αυτός σε εκείνη. Η Νάγια εκφράζεται, μιλάει, του λέει “μπαμπά”, του χαϊδεύει το μάγουλο, κι αυτό είναι υπέροχο. Τις καθημερινές δεν έχει πολύ χρόνο να είναι μαζί μας. Πολλές φορές προλαβαίνει οριακά το βραδινό μπανάκι των παιδιών, αλλά τα Σαββατοκύριακα θέλει όπως κι εγώ να κάνουμε όσο περισσότερα πράγματα μπορούμε μαζί και να είναι κοντά στα κοριτσάκια μας»

Τέλος αναφέρθηκε στις αγαπημένες της στιγμές με τον Θέμη και τις κόρες της: «Κυρίως µ’ αρέσει τα Σαββατοκύριακα που είµαστε και οι τέσσερις µαζί. Τρώµε πρωινό και είµαστε αγκαλιά. Ο Θέµης έχει αγκαλιά τη Νάγια και εγώ τη Μαιρούλα, και κάποια στιγµή λέµε: “Ας κάνουµε µια αγκαλιά όλοι µαζί!”. Είναι πολύ ωραίες στιγµές. Τα παιδιά κάθε µέρα σού δίνουν έναν καινούριο λόγο να συγκινηθείς, να κλάψεις. Τις προάλλες η Νάγια, που ακόµη δεν σχηµατίζει προτάσεις, µου είπε: “Κοίτα, µαµά”. Το ότι συνδύασε δύο λέξεις κι έκανε φράση, για µένα ήταν µαγικό. Το άκουσα κι έκλαιγα, λες και µου είπε το παιδί µου το πιο βαρυσήµαντο πράγµα του κόσµου».

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στον Θέμη βρήκα τον πρίγκιπά μου»

Τα γενέθλια του Δημήτρη Ουγγαρέζου και το παράπονο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Η Τσιμτσιλή απαντά στην Μελέτη: «Με απογοήτευσε η Ελεονώρα. Μου επιτέθηκε χωρίς λόγο»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store