Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλά για τη μαμά της, Μαίρη, στην οποία έχει αδυναμία. «Στη μητέρα μου έχω παθολογική αγάπη και μεγάλη αδυναμία. Ήταν πάντα εκεί για μένα και την αδερφή μου σε δύσκολες αλλά και ευχάριστες στιγμές. Το γεγονός πως έχασα τον μπαμπά μου σε μια πολύ τρυφερή ηλικία μας έδεσε περισσότερο».

Με την μητέρα της η Σταματίνα μπορεί να συζητήσει τα πάντα αλλά η σχέση τους είναι η κλασσική μαμά-κόρης. «Το προτιμώ γιατί θέλω να υπάρχουν κάποια όρια, δεν μπορώ να τη βλέπω σαν φίλη μου. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις μεταξύ μας, να πηγαίνουμε βόλτες με τις κόρες μου και πολλές φορές την παίρνω τηλέφωνο να έρθει το απόγευμα να καθίσουμε σπίτι και να πούμε τα νέα μας», εξηγεί.

«Σαν έφηβη υπήρξα επαναστατική και η μητέρα μου είχε τον τρόπο να μου περνάει τα δικά της μηνύματα», λέει, συνεχίζοντας «Θυμάμαι μια φορά είχα βάλει μια κοντή φούστα για να βγω βόλτα και μόλις με είδε η μητέρα μου σχολίασε πως ‘νομίζω έχεις ξεχάσει να φορέσεις την φούστα σου’. Έτσι με τον τρόπο της κατάφερνε να περάσει το δικό της». Η Σταματίνα εξομολογείται πως «Από την μέρα που απέκτησα την μεγάλη μου κόρη σέβομαι ακόμα περισσότερο την μητέρα μου. Πλέον η μητέρα μου έχει γίνει μια υπέρ- προστατευτική γιαγιά».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών από τροχαίο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πως είναι ως μαμά και ποια λάθη της αναγνωρίζει;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στον Θέμη βρήκα τον πρίγκιπά μου»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store