Η Βοϊδοκοιλιά είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη, καθώς το 2016 βρέθηκε στη θέση 14 της λίστας του Guardian με τις ωραιότερες παραλίες στον κόσμο. Στη μαγευτική παραλία της Μεσσηνίας (όπως και στους θεαματικούς καταρράκτες του Νέδα) βρέθηκε πρόσφατα και η Τάμτα για να γυρίσει το βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού τoυ Carroten, στο πλαίσιο του Carroten Song Project που πραγματοποιείται για 8η συνεχόμενη χρονιά με μεγάλη επιτυχία, καθώς τα hit που ντύνουν μουσικά τα σποτ του αγαπημένου ελληνικού αντηλιακού κατακτούν με άνεση τα ραδιοφωνικά charts.

Πέρσι η Τάμτα τραγούδησε για το Carroten το «Ήλιος και θάλασσες» κάνοντας αίσθηση. Tο soundtrack του φετινού καλοκαιριού λέγεται «Αρχές καλοκαιριού». Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης των επιτυχιών Δημήτρης Κοντόπουλος και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.