Επιστρέφουν στις δικαστικές αίθουσες η Ειρήνη Σκλήβα και ο επί 16 χρόνια σύζυγός της, Νίκος Χυδήρογλου. Το –πρώην- ζευγάρι θα ακολουθήσει ξανά τη δικαστική οδό ώστε να λύσει τις διαφορές του, όπως γράφει η εφημερίδα Espresso.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρώην Μις Κόσμος και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη θα δώσουν σήμερα, ακόμη μια μάχη στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων. Μπορεί ποτέ να μην προκαλούσαν τα φώτα της δημοσιότητας όσο ήταν μαζί, όμως τον τελευταίο χρόνο μας απασχολούν με τη δικαστική τους διαμάχη καθώς δεν μπορούν να επιλύσουν τις σοβαρές διαφωνίες που κλόνισαν τον γάμο τους.

Η Ειρήνη Σκλήβα μάλιστα πριν από περίπου δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου, κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της, νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρους του πρώην συζύγου της. Η αίτηση αυτή, με την οποία η Μις Κόσμος 1996, ζητεί την αναστολή εκτέλεσης προγενέστερης απόφασης, θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου και μαρτυρά πως τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολλά.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, από τον Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, όταν η Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε, 11 μέρες μετά με επίσης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.