Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη είναι από τους πάικτες του φετινού MasterChef που σχολιάστηκαν παρά πολύ και μάλιστα όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει, χωρίς όμως να κερδίσει, στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής, παραχώρησε συνέντευξη στο  “TV Έθνος” και μεταξύ άλλων τα «έβαλε» με τον πρώην συμπαίκτη της, Σταμάτη Κωβαίο για τη συμπεριφορά του.

Ήταν πιο διαβασμένοι ορισμένοι συμπαίκτες σας;

Μπορεί να ήταν όντως. Επίσης όταν μπήκαν παίκτες που αποχώρησαν, μας είπαν «εσύ είσαι φουλ αγαπητός, εσύ είσαι φουλ αντιπαθητικός», εμένα μου είπαν ότι ο κόσμος με λέει τέρας. Εμένα και τον Σταμάτη. Και απάντησα ότι η Σπυριδούλα δεν μπορεί να αλλάξει.

Υπάρχουν άνθρωποι που απομακρύνθηκαν από εσάς ή άλλαξαν συμπεριφορά;

Υπήρχαν άνθρωποι που όταν τα έμαθαν αυτά, για δικό τους καλό, απομακρύνθηκαν όταν έγραφαν οι κάμερες. Ο Σταμάτης είχε κάποια αλλαγή όταν μπήκαν οι παίκτες και μετά. Το είχε πει και ο Παντελής και ο Ζαχίρ ότι άρχισε να τους πλαισιώνει πιο πολύ, ώστε να φανεί καλύτερη η εικόνα του προς τα έξω. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω. Με τον Ζαχίρ μέσα στο παιχνίδι έκανα παρέα, αλλά δεν ήμουν η κολλητή του. Δεν γινόταν να βγω στην κάμερα και να αγαπήσω τον Ζαχίρ.