Μοναδικές αποκαλύψεις από τον Σπύρο Μπιμπίλα στην τελευταία του συνέντευξη. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει χαρίσει τη φωνή του σε αναρίθμητες μεταγλωττίσεις μίλησε στο περιοδικό You.

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε αν τον ενοχλεί που οι περισσότεροι τον θυμούνται για τους gay ρόλους του. «Με ενοχλεί πάρα πολύ να μου λένε συνέχεια το «φυστικάκι Αιγίνης, π@τανια» από ένα επεισόδιο που έπαιξα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης«. Αυτός ο ρόλος λες και με στοίχειωσε. Μάλιστα αυτοί που χυδαιολογούσαν εις βάρος μου πάτησαν εκεί πάνω και μου λέγανε «Έχεις παίξει αδερφάρες». Αυτός που έχει παίξει την αδερφάρα εχει παίξει τον θείο Βάνια, την Κασσάνδρα στον Αγαμέμνονα, τον νεκροθάφτη στον Άμλετ και άλλα πολύ σημαντικά πράγματα», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Η χαρακτηριστική σκηνή

Εκτός όμως αυτού αναφέρθηκε στην πρώτη του φορά που βγήκε γυμνός στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας εξομολογήθηκε πως στην αρχή είπε «Ωχ θα με δει και η μαμά μου» καθώς δεν τον ένοιαζε ο κόσμος, ενώ λίγο αργότερα το ξεπέρασε πλήρως.

Τι παραδέχτηκε όμως για το γάμο; Η μόνη φορά που έφτασε κοντά ήταν για να κάνει εξυπηρέτηση σε φίλη του, ωστόσο φρόντισε να σημειώσει: «Πριν πεθάνω σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω ένα σύμφωνο συμβίωσης. Θέλω ένας άνθρωπος να πάρει την περιουσία μου και τη σύνταξή μου. κι έτσι θα εκδικηθώ το κράτος που μου έδωσε μικρή σύνταξη».

Παρόλα αυτά εξηγεί πως δεν έχει βρει ακόμη αυτό τον άνθρωπο.