Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για το Nomads και τις πιθανές νέες εισόδους στο reality. Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν αποφάσισε να καταπιαστεί με το συγκεκριμένο θέμα και να κάνει το δικό του ανατρεπτικό καστ!

Μέσα από το «Για την Παρέα» αναφέρθηκε στα πρόσωπα που έχουν ακουστεί. «Θυμάστε που σας έλεγα να βάλουνε το Μουρούτσο με τη Λάουρα να τα ξαναβρούν; Κάποιοι στον ΑΝΤ1 με ακούνε!», σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια έδωσε τις δικές του νέες ιδέες για τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να πάρουν μέρος.

«Εγώ θα ήθελα κάτι πιο απρόσμενο να γίνει χαμός στο Nomads… Εγώ το Μένιο θα έβαζα! Για να γίνει αλαλαγμός! Σκέψου το Μένιο… Τον έχουμε δει και στο Instagram που φοράει κάτι μικροσκοπικά μαγιό γιατί είναι σαν τσίχλα… Να είναι με αυτό το μαλλί που δεν σηκώνει ταλαιπωρία, που το έχει στα ώπα ώπα… Να τρέχει κάτι να ανακαλύψει! Να τους έκανε πάνω κάτω.. Και τελικά να τον βγάλουμε το νικητή της καρδιάς μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Βάζω και Παπανώτα να τους βλέπει όλους πετσί και κόκαλο να ησυχάσει το μάτι του… Βάζω και μία Σία Κοσιώνη να λέει έτσι ένα δελτίο ειδήσεων μόνη της».

Δείτε το βίντεο.