Ο Μάριος Βραχάτης συγκίνησε στο περσινό Master Chef με την ιστορία του, την οποία μοιράστηκε στις οντισιόν του reality.

Ο πρώην παίκτης του Master Chef βρέθηκε καλεσμένος εχθές το βράδυ στο πλατό της εκπομπής «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την σχέση με τους γονείς του, την απόφαση του να φύγει από το σπίτι του στα 8 του χρόνια αλλά και τη διαμονή του σε μοναστήρι.

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν πολύ μικρός και στην επόμενη σχέση της μητέρας μου δεν με ήθελε ο πατριός μου σπίτι. Δεν με ήθελε ο πατριός μου. Τον πατέρα μου τον γνώρισα πριν τρία χρόνια.

Δεν μπορώ να κατηγορήσω τη μάνα μου γιατί ήταν μόνη της με δύο παιδία, ήταν λίγο διαφορετικά. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο και συζείς μαζί του και μετά αποκτάς και ακόμη ένα παιδί μαζί του, δεν μπορείς να του επιβάλλεις τα παιδιά τα δικά σου. Δεν θέλω να κατηγορήσω κάποιον , έτυχε σε εμένα. Η μητέρα μου με τον πατριό μου δεν έμειναν για πολύ μαζί, έμειναν για άλλα 3-4 χρόνια.

Συνειδητοποίησα στα 8 μου ότι κάποιες καταστάσεις στο σπίτι δεν μου αρέσουν και αισθανόμουν ότι είμαι βάρος και διάλεξα να φύγω. Με αναζήτησαν, πιστεύω ήξεραν που θα πάω . Όταν πήγα τους πήρα τηλέφωνο και τους είπα ότι είμαι καλά και είμαι εκεί. Είχα πάρει το τρένο και πήγα στη Σαλαμίνα στο μοναστήρι. Σίγουρα στεναχωρήθηκα που δεν είχαν πρόβλημα με το να μείνω στο μοναστήρι.

Στο μοναστήρι τους ήξερα. Πηγαινοερχόμουν στο μοναστήρι και στο σπίτι μου για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι καλόγριες είχαν καλέσει την Πρόνοια, μίλησα όμως δεν ήθελα να μπω σε κάποιο ίδρυμα. Έχει τύχει να μένω και στον δρόμο στα εντεκάμιση χρόνια μου.  Στα 14 μου έμενα για δύο χρόνια μόνος μου σε δάσος, μέσα σε σκηνή», εξομολογήθηκε ανάμεσα σε άλλα.

Δείτε το βίντεο