Είναι μια από τις πλέον δυναμικά ανερχόμενες νεαρές ηθοποιούς, που η παρουσία της στα καθημερινά σήριαλ στην τηλεόραση είναι παραπάνω από…αισθητή τα τελευταία χρόνια. Για ακόμα μια χρονιά, η Αθηνά Οικονομάκου, μας κρατάει συντροφιά στα Κλεμμένα όνειρα, μια σειρά που σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Η Αθηνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα Τρέλα και εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν χρειάστηκε ψυχανάλυση, ενώ στο κρίσιμο ερώτημα για τα Κλεμμένα Όνειρα, ήταν αφοπλιστική!

«Έχω ένα θέμα τελειομανίας και της καλής μαθήτριας, που μου δημιουργεί προβλήματα. Έχω και το σύνδρομο της μαμάς, φροντίζω τους πάντες. Κουβαλάς πολλά βάρη και σε συντρόφους και σε όλους. Οι άλλοι γραπώνονται πάνω σου».

Η ηθοποιός στην ερώτηση για τη συνέχεια της σειράς την επόμενη σεζόν, απάντησε πως δεν γνωρίζει αν και εφόσον θα γυριστούν νέα επεισόδια, ενώ αποκάλυψε πως ό,τι και αν γίνει, η ίδια δεν πρόκειται να συνεχίσει! Αυτό είναι κάτι που λέει για πρώτη φορά και συνιστά σοβαρή εξέλιξη στη σειρά -αν και εφόσον συνεχιστεί και του χρόνου, μιας και αποτελεί ένα πρόσωπο-κλειδί. H Αθηνά επιλέγει να ξεκουραστεί και να σταματήσει τα καθημερινά επίπονα γυρίσματα, ενώ επισήμανε πως για την επόμενη σεζόν έχει κλείσει μόνο μια θεατρική δουλειά και τίποτα τηλεοπτικό.

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Έριξε κάτω την Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου: «Την πρώτη μου φορά είχα τρομερό άγχος και αμηχανία»

Αθηνά Οικονομάκου: Ποιος είναι ο δικός της ήρωας;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store