«Στη φάκα» της αστυνομίας πιάστηκαν δύο Έλληνες τραγουδιστές για κατοχή και μεταφορά 63,5 κιλών ναρκωτικών ουσιών. Η 30χρονη και ο 27χρονος, που έχουν συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος, βρίσκονταν στην γειτονική χώρα, με αφορμή ένα liveπου έδωσαν σε clubτων Αγίων Σαράντα.

Συνελήφθησαν το πρωί της Κυριακής, στα αλβανικά σύνορα, έπειτα από ένα τυπικό έλεγχο που έγινε από τις αρχές στο αυτοκίνητό τους. Στο πίσω μέρος του Ι.Χ., αλλά και κάτω από τα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού βρέθηκαν δεκάδες κουτιά με ουσίες.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι δε γνώριζαν πως στο αυτοκίνητο υπήρχαν τα ναρκωτικά και ότι πρόκειται για ένα λάθος που δε μπορούν να το εξηγήσουν. Ακόμα, επισημαίνουν, ότι δεν είναι χρήστες οι ίδιοι.

Ο θείος και μάνατζερ του τραγουδιστή δήλωσε στο Μίλα «Δε μπορώ να καταλάβω καν τι έγινε. Η αδερφή μου βρίσκεται εκεί πέρα και γίνεται συζήτηση για το αυτόφωρο. Από στιγμή σε στιγμή περιμένω να μου πουν αν η απόφαση είναι αθωωτική ή κρίνονται προφυλακιστέοι. Πήγαν στην Αλβανία για να τραγουδήσουν σε ένα clubεπί τρεις ημέρες. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα, ο τραγουδιστής δίνει στον οδοντίατρο που πάει λίγα-λίγα τα χρήματα. Δηλαδή δεν γίνεται να κάνουν εμπόριο. Περιμένω να δω τα στοιχεία της δικογραφίας. Έχουμε βάλει δικηγόρο και από Ελλάδα και έχω να πω πως και το Ελληνικό προξενείο εκεί πέρα μας έχει συμπεριφερθεί άψογα και θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια. Τους σταμάτησαν για ένα τυπικό έλεγχο από ό,τι έχω μάθει. Δε γνωρίζω άλλες λεπτομέρειες. Το θέμα είναι, ειλικρινά, δεν έχουν καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Έχουν δουλέψει με μεγάλα ονόματα και κανένα από τα μεγάλα ονόματα δεν θα ρίσκαρε να δουλεύει με άτομα που θα είχαν τέτοιες αξίες» και συμπλήρωσε «Το αυτοκίνητο ήρθε στην κατοχή του νεαρού πριν μία εβδομάδα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Ρέμος, τα talent shows και τα ναρκωτικά

Γνωστός ηθοποιός δήλωσε: «Σκέφτηκα να πάω στα Όσκαρ έχοντας πάρει ναρκωτικά»

Έλληνας ράπερ παραδέχεται τον εθισμό του στα ναρκωτικά

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store