Πριν λίγο καιρό, η Σοφία Καρβέλα, μέσω μιας ανάρτησής της στο instagram έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στην ηλικία των 20 ετών. Συγκεκριμένα αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετώπισε με τον  αλκοολισμού, αλλά και τις δύο αμβλώσεις που έκανε.

Αυτή τη φορά η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα ανήρτησε μία φωτογραφία με τον μικρότερο γιο της και μέσω αυτής προχώρησε σε ακόμη μια προσωπική εξομολόγηση:

«Ζω μέσα στο απόλυτο χάος και τον εσωτερικό θόρυβο. Και δεδομένου ότι είναι Δευτέρα και φοράω ένα απλό αέρινο καλοκαιρινό φόρεμα, είναι δίκαιο να σας πω ότι μερικές φορές -πολύ συχνά- δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Ρωτώ τον εαυτό μου (και όλους όσοι είναι γύρω μου και μπορούν να μου φτιάξουν τη μέρα) τι είναι αυτό που πραγματικά θέλω. Προφανώς έπρεπε να γνωρίζω μέχρι τώρα… Θέλω τόσα πολλά, αλλά στη συνέχεια τα απορρίπτω όλα, αλλά πραγματικά μερικά θα ήθελα να τα κρατήσω. Και έπειτα φυσικά, όταν μαζεύω αρκετές σοφές απαντήσεις, κάνω ακριβώς το αντίθετο. Βρίσκω την ομορφιά σε άσχημες αλήθειες και γλυκά ψέματα. Και συνεχίζω να πηγαίνω όπου με βγάλουν οι αντοχές μου. Δεν είναι πάντα υπέροχα. Αλλά τουλάχιστον έχω τον Batman να φυλά τα νώτα μου».