Οι συμπεριφορές «ντίβας» της Meghan Markle, οι απαιτήσεις και οι αλαζονικές αντιδράσεις σε κάθε χατίρι που δεν της γίνεται εύκολα φαίνεται ότι έχουν εκνευρίσει τους Βρετανούς που δεν χαρίζονται σε κάτι τέτοια.

Τα απανωτά περιστατικά προκλητικής -για τα δεδομένα της βασιλικής οικογένειας- συμπεριφοράς της συζύγου του πρίγκιπα William έχουν γίνει αφορμή για νέα, διόλου κολακευτικά, παρατσούκλια για την πρώην ηθοποιό, η οποία για την ώρα δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με την οργή του Παλατιού, αλλά κάποιοι εικάζουν ότι είναι θέμα χρόνου.

Meghan Markle: «Η γυναίκα είναι εφιάλτης» – Η σοκαριστική δήλωση εργαζόμενου στο Wimbledon

Μετά και το επεισόδιο στο γήπεδο του Wimbledon, το οποίο πήρε έκταση στα Μέσα Ενημέρωσης, οι βρετανικές tabloids αναφέρουν ότι οι Άγγλοι μόλις εγκατέλειψαν το παρατσούκλι «Dutchess Difficult» (σ.σ: το οποίο είναι και… «διπλής» υπό την έννοια ότι σημαίνει τη «Δύσκολη Δούκισσα», περιπαικτικά ωστόσο σημαίνει και τον δυσκοίλιο άνθρωπο…) και μόλις βρήκαν ένα νέο, πιο ταιριαστό στον χαρακτήρα της Markle.

Οπότε και κατέληξαν -μετά και την απίστευτη αξίωση στο κατάμεστο γήπεδο του Wimbledon την προηγούμενη Πέμπτη- στο, επίσης καθόλου κολακευτικό «Princess Privacy» (μτφ: Πριγκίπισσα Ιδιωτικότητα). Το προσωνύμιο είναι άκρως ειρωνικό αφού αναφέρεται στον παραλογισμό της Δούκισσας του Σάσεξ να πιστεύει ότι μπορεί να απολαμβάνει ιδιωτικές στιγμές σε δημόσιο χώρο με τη θεσμική της ιδιότητα..!

Meghan Markle: Πώς κατάφερε να εξοργίσει 12.000 θεατές στο γήπεδο του Wimbledon

Ακόμη χειρότερα; Μετά τη σκληρή κριτική που της ασκεί εδώ και καιρό ο Βρετανός παρουσιαστής Piers Morgan, τη σκυτάλη πήρε η παρουσιάστρια Carole Malone, η οποία σχολιάζοντας την πρόσφατη συμπεριφορά της, είπε με στόμφο και κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής: «Ω, Θέε μου, τι υποκρισία, τι αλαζονεία, τι φρικιό του έλεγχου. Λυπόμαστε, αλλά η Markle δεν δικαιούται να ζητά ειδική μεταχείριση. Και οι Βρετανοί έχουν φτάσει μέχρι εδώ πια με τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους».

Με στοιχεία από newidea.com