Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Tristan Thompson, η Khloe Kardashian έμαθε από τα ΜΜΕ πώς ο πατέρας του αγέννητου τότε παιδιού της, την είχε απατήσει με δύο διαφορετικές γυναίκες μία εβδομάδα πριν γεννήσει.

Το σκάνδαλο που προκάλεσε έκπληξη δεν ήταν αυτό που έκανε το ζευγάρι να χωρίσει καθώς η reality star αποφάσισε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον διάσημο μπασκετμπολίστα για χάρη της κόρης τους True.

Και παρόλο που αρκετές φορές ξένα δημοσιεύματα ήθελαν τον Tristan να εξακολουθεί να είναι «άτακτος» παρά τη γέννηση της κόρης τους και τη συγχώρεση της Khloe, ένα νέο σκάνδαλο ήρθε για να χωρίσει ξανά –και πιθανώς οριστικά- το ζευγάρι.

Σύμφωνα με δημοσίευματα σε πάρτι του Tristan Thompson την Κυριακή το βράδυ ο μπασκετμπολίστας ήρθε πολύ κοντά με την Jordyn Woods ή αλλιώς όπως την γνωρίζουν όλοι:  την κολλητή φίλη της Kylie Jenner, αδερφής της Khloe.

H Jordyn και ο Tristan σύμφωνα με πηγές πέρασαν όλο το βράδυ να συνομιλούν, να φλερτάρουν και να αγκαλιάζονται ενώ λέγεται πώς εκείνη έφυγε από το σπίτι του τις πρώτες πρωινές ώρες.

Παρόλο που κανείς δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη δήλωση, η Khloe κατά κάποιο τρόπο «έσπασε» τη σιωπή της σχολιάζοντας στο Instagram της Hollywood Unlocked σε ένα post που αναφερόταν στο συμβάν.

Η μικρότερη Kardashian αρκέστηκε στο να πληκτρολογήσει το emoji που φωνάζουν και είναι σαν να λένε «Πες το δυνατότερα για αυτούς που δεν το άκουσαν»

Πέρα από το σχόλιο της star του KUWTK, σειρά πήραν και οι καλύτερες της φίλες οι οποίες σχολίασαν : «Αποδείξεις» και «Αμήν» .