Είναι μαζί 13 χρόνια, είναι αγαπημένοι, δηλώνουν ερωτευμένοι αλλά όχι πάντα… συμφιλιωμένοι. Ο Μελέτης Ηλίας και η σύζυγός του Θέμις Βουτσινά έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, την Κοραλένια, 7 ετών, και τον Δημήτρη, 2 ετών. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό you και μίλησε για τη σχέση του αλλά και τις διαφωνίες τους.

Μεγάλη ένσταση είχε η Θέμις για το επίθετο που θα πάρουν τα παιδιά τους λόγω του ότι το «Ηλίας» δεν είναι και το πιο… εύκολο. Η σύζυγος του Μελέτη τόνισε πως και εκείνη κράτησε το δικό της επίθετο. «Ήθελα τα παιδιά να πάρουν και το δικό μου επώνυμο και δεν έγινε επιτρεπτό. Ζούμε σε έναν κόσμο που όλοι πια έχουν την ίδια ισχύ και νόμιζα ότι μπορεί να μοιραστεί και το όνομα», είπε με τον ηθοποιό να συμπληρώνει «Είμαι παραδοσιακός σε αυτά τα ζητήματα, θεωρούσα ότι το παιδί θα πάρει το επίθετο του μπαμπά του, ακόμα κι αν το «Ηλίας» δεν καταλαβαίνεις ότι είναι επίθετο».

Και μπορεί να την πάτησε η Θέμις με το επίθετο όπως εξήγησε αλλά έθεσε βέτο για το όνομα των παιδιών της: «Διαφωνήσαμε. Είχε πει – με μούτρα –ότι θα γίνει όπως το θέλω εγώ. Δεν το δήλωσε όμως στον πιολιτικό γάμο, γιατί εκεί καθορίζεται το επίθετο των παιδιών. Μου λέει στο τέλος του φαγητού, ενώ ήμουν τεσσάρων μηνών έγκυος και μες στην καλή χαρά, «α, το ξέχασα». Κι εκεί του είπα «θα τα βγάλω ό,τι όνομα σου πω, μη μιλήσεις», είπε.

Τέλος, ο Μελέτης ανέφερε πως στο σχολείο τον πείραζαν καθώς και ότι θα έπρεπε να έχει αλλάξει το επίθετό του πριν γίνει γνωστός, τώρα πλέον δεν έχει νόημα.