Νέες ανησυχίες για τα παιδιά του Charlie Sheen, μετά τις εξελίξεις που αφορούν στη μητέρα τους με την οποία και ζουν μαζί. Δυστυχώς, για την Brooke Mueller φέτος θα είναι μια ζοφερή γιορτή των Ευχαριστιών. Στις 16 Νοεμβρίου υπήρξαν αναφορές που ήθελαν την πρώην σύζυγο του Charlie Sheen να αγνοείται στη Γιούτα με τους δύο γιους τους, Bob και Max, έπειτα από μια περίεργη φιλονικία σε μπαρ παρουσία των δύο 7χρονων, που έκανε πολλούς να ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

Πλέον η Mueller νοσηλεύεται σε κλινική και λαμβάνει ψυχιατρική αγωγή, με τη μητέρα της, Moira Wolofsky Fiore, να λέει πως η 39χρονη κόρη της σταμάτησε να παίρνει τα φάρμακά της, ενώ «τα παιδιά είναι καλά» και υπό τη φροντίδα της.

Είναι ένα ακόμη θλιβερό κεφάλαιο στην οδυνηρή ιστορία της οικογένειας, που οδηγεί σε νέες ανησυχίες για τα παιδιά, τη φυσική επιμέλεια των οποίων διατήρησε η Mueller παρά τη σύλληψή της το 2011, οπότε φέρεται να κατείχε ποσότητα κοκαΐνης, και τις πολλαπλές παραμονές σε κέντρα αποτοξίνωσης για τον εξαντλητικό εθισμό της.

Charlie Sheen-Brooke Mueller

Τα δίδυμα δεν ήταν 2 ετών όταν ο Seen έφυγε από το Two And A Half Men και βίωσε την άδοξη δημόσια κατάρρευσή του. Από τότε, καθώς η Mueller μπαινόβγαινε σε κέντρα αποτοξίνωσης, οι δύο γιοι τους είχαν γίνει μπαλάκι ανάμεσα στη δεύτερη πρώην σύζυγο του Sheen, Denise Richards, οικογενειακούς φίλους και τη Fiore. «Έχουν μια εξαιρετικά λυπηρή ανατροφή» σημειώνει γνώστης της κατάστασης. «Τα παιδιά υποφέρουν εξαιτίας τους».

Ωστόσο, η Fiore υποστηρίζει πως «η ζωή τους είναι καλή» και σημειώνει ότι ο Sheen, ο οποίος μοιράζεται τη νομική επιμέλεια με τη Mueller, «μιλά με τα αγόρια τα βράδια, πριν εκείνα πάνε για ύπνο» (επειδή η Mueller ζει κυρίως στη Γιούτα, ο Sheen δεν βλέπει τους γιους του συχνά). Προς το παρόν, οι φίλοι και η οικογένειά της ελπίζουν πως η Mueller θα επανέλθει επιτέλους υγιής. «Η Brooke είναι εξαρτημένη και κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να τη βοηθήσει» λέει το ίδιο πρόσωπο. «Αλλά όλοι αισθάνονται απαίσια για τα αγόρια. Είναι πολύ μικρά για να πρέπει να αντιμετωπίσουν όλον αυτό τον πόνο».

Σύμφωνα τη μητέρα της Mueller το βασικό πρόβλημα είναι πως «σταματά από μόνη της τη φαρμακευτική αγωγή, επειδή αισθάνεται πως είναι καλά. Μετά ξεκινά η “δική της αγωγή” (σ.σ. ξανακυλά στις εξαρτήσεις), όταν συνειδητοποιεί πως δεν είναι».

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.