Πολλά είχαν ακουστεί στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου για τη φιλία της Σίσσυς Χρηστίδου με την Μαρία Κορινθίου.

Βέβαια και οι δυο γυναίκες είχαν τονίσει πως δεν συμβαίνει τίποτα απλώς οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις είναι τόσες πολλές που δεν τις αφήνουν να βρίσκονται τόσο συχνά όσο πριν.

Το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου όμως, μέσα από μια αναφορά στην εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου η Σίσσυ Χρηστίδου, πήρε θέση και έβαλε ένα τέλος σε όλες τις φήμες.

Συγκεκριμένα μετά την προβολή ενός βίντεο με δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου, ο Παύλος Σταματόπουλος, έκανε κάποια σχόλια για την εμφάνιση και το μαλλί της ηθοποιού. Σαν καλή φίλη αλλά και ως γυναίκα που καταλαβαίνει πόσο επίπονες είναι οι βιαίες χρωματικές αλλαγές των μαλλιών η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: «Εγώ θεωρώ ότι το μαλλί της έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από όλο αυτό. Η Μαρία είχε πάντα φυσικό μακρύ μαλλί μέχρι τη μέση. Τώρα που το έβαψε πάλι το κούρεψε προφανώς για να το σώσει. Για αυτό είναι και φριζαρισμένο γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Δεν είναι απλό πράγμα να γίνεσαι από μελαχρινή-ξανθιά και μετά από ξανθιά-μελαχρινή. Είναι ξύλο αυτό για τα μαλλιά».

Η κουβέντα όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο δημοσιογράφος- που έχει επίσης μια αρκετά καλή σχέση με την ηθοποιό- συνέχισε τα καυστικά σχόλια. Αυτά ήταν που έκαναν τη Σίσσυ Χρηστίδου να γίνει έξαλλη και να υπερασπιστεί για ακόμη μια φορά τη φίλη της λέγοντας μάλιστα πως την θεωρεί μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες.

«Εμείς για αυτό την αγαπάμε τη Μαρία γιατί είναι αυθεντική. Που να μην την ξέραμε τι θα έλεγες. Εμένα αυτό μου κάνει αυτοπεποίθηση. Αν τη δεις καλά δεν είναι ξεμαλλιασμένη. Έχει πιάσει τα μαλλιά σαν μπανάνα με το κλάμερ. Τη Μαρία εγώ βαμμένη εκτός δουλειάς δεν την έχω δει ποτέ, το θεωρεί τρομερά περιττό και καλά κάνει. Είναι από τις πιο ωραίες γυναίκες που έχουμε σε αυτή τη χώρα» είπε χαρακτηριστικά.