Ενάμιση μήνα πριν κρατήσει στα χέρια της την κόρη της η Interior Designer, Σίσσυ Φειδά, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον προβληματισμό που είχε στην αρχή της σχέσης της με τον σύζυγο, της σχετικά με την διαφορά ηλικίας, αλλά και για τον τρόπο που διάλεξε να της κάνει την πρόταση γάμου.

Είναι μαζί πέντε χρόνια αλλά όπως εξομολογήθηκε: «Είχα πολλούς ενδοιασμούς στο να είμαστε μαζί, λόγω της διαφοράς ηλικίας που έχουμε» και συνέχισε εξηγώντας: «Πριν αποφασίσουμε να είμαστε μαζί, δεν θα κρύψω ότι είχα ανασφάλεια γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Τον έβλεπα που επέμενε και αποφάσισα να μπω σε μια σχέση σκεπτόμενη ότι, ακόμη κι αν δεν κρατήσει, θα έχω μια εμπειρία για να θυμάμαι στην ζωή μου. Όσο εγώ ήμουν χαλαρή τόσο εκείνος έδειχνε σοβαρότητα και απίστευτη ωριμότητα. Όταν αρχίσαμε να δενόμαστε, αναλογιζόμενη ότι ίσως ήταν πολύ νωρίς για έναν άντρα να δεσμευτεί σε τέτοια ηλικία του είπα: ‘’Θέλω να σκεφτούμε το μέλλον. Τώρα μπορεί να μη σε ενδιαφέρει, αλλά έχεις σκεφτεί σε τι μονοπάτια μπαίνεις;  Έχεις σκεφτεί ότι μπορεί αυτή η διαφορά των 11 χρόνων να φαίνεται, γιατί οι γυναίκες σπάνε πιο γρήγορα από τους άντρες;’’. Κι εκεί μου είπε τη φοβερή ατάκα: ‘’Ξέρω πολύ καλά που βαδίζω! Όσο για την διαφορά που λες, αν θες, στους καλύτερους γιατρούς θα σε πάω!’’».

Όσον αφορά την πρόταση γάμου η Σίσσυ Φειδά την αποκαλεί ανακοίνωση καθώς όπως αποκαλύπτει: «Τον Ιούνιο του 2014, σε φαγητό με τους κουμπάρους μας, μας ρώτησαν ‘’Τι θα γίνει επιτέλους; Ούτε προσκλητήριο πήραμε ούτε τίποτα. Πότε θα παντρευτείτε;’’. Με κοιτάει ο Γιώργος και με ρωτάει: ‘’Αγάπη μου ο Οκτώβριος πως σου φαίνεται;’’. Στήλη άλατος εγώ. Μόνος του τα κανόνισε όλα. Για να καταλάβεις το νυφικό το διάλεξα μέσα σε δύο μέρες».