Λίγες μόνο ημέρες μετά την ανακοίνωση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου για τον χωρισμό τους, η παρουσιάστρια αποφάσισε να πάρει θέση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το κανάλι της στο YouTube μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της. Με αφορμή τη μεγάλη αγάπη του κόσμου που πήρε, αποφάσισε να ανεβάσει το δικό της βίντεο και να τοποθετηθεί σχετικά.

«Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι και είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή την εποχή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, έχω την ανάγκη να σας μιλήσω γιατί έχετε δείξει την αγάπη σας όλες αυτές τις μέρες», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια λοιπόν, η Σίσσυ Χρηστίδου  τοποθετήθηκε, εξηγώντας:

«Ήθελα να σας πώ ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε την οικογένεια ενωμένη, είδαμε οτι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη και δυνατή για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί και στον ίδιο δρόμο.

Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα σε τέτοιο περιβάλλον… Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Οταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση».

Δείτε όλο το βίντεο που ακολουθεί.