Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες μέρες η ανακοίνωση της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη μέσω της οποίας έκαναν γνωστή την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας.

Χθες μάλιστα η παρουσιάστρια, μέσω ενός βίντεο στο YouTube, αναφέρθηκε ανοιχτά στον χωρισμό τους. Συγκεκριμένα η Σίσσυ ευχαρίστησε όλους όσους την ακολουθούν και την στηρίζουν εξηγώντας πόσο δύσκολη είναι η περίοδος που διανύει.

Από την μέρα που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, τόσο ο Θοδωρής Μαραντίνης όσο και εκείνοι, αν και είναι λάτρεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, απείχαν μέχρι σήμερα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο πατρικό της, στην Χαλκιδική, δημοσίευσε σήμερα μερικά instastories από την παραλία στην οποία βρέθηκε με το σκυλάκι της αλλά και τον έναν από τους δυο γιους της.

Λίγο μετά δημοσίευσε και δυο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της και το σκυλάκι της.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία το σχόλιο που ξεχωρίζει είναι αυτό του Θοδωρή Μαραντίνη ο οποίος έβαλε μερικές καρδιές δείχνοντας πως αν και σαν ζευγάρι έχουν χωρίσει, η σχέση τους παραμένει άριστη αφού έχουν δυο παιδιά που θα τους ενώνουν για πάντα.

View this post on Instagram

Thank u @filar3ti for capturing this precious moment… ♥️

A post shared by Sissy ??‍? (@sissychristidou) on