Η Σίντι Κρόφορντ μέσα στα χρόνια έχει αποδείξει ότι εκτός από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη και ένα από τα πλέον επιδραστικά πρόσωπα στον χώρο της μόδας, είναι και ένας βαθιά ακομπλεξάριστος άνθρωπος που δεν καταλαβαίνει από φώτοσοπ και λοιπές βελτιώσεις σε ό,τι αφορά την εικόνα της.

Έτσι, είπε να πάει το θέμα «no filter» – «no make up» ένα βήμα πιο μακριά και λίγο να τρολάρει όσες ισχυρίζονται ότι οι selfies τους είναι αμακιγιάριστες.

Και κάπως έτσι αποφάσισε να ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που δείχνει πώς πραγματικά δείχνει μια γυναίκα αν κοιμηθεί με βρεγμένα μαλλιά και χωρίς να ξεβαφτεί σωστά το προηγούμενο βράδυ.

«Όταν πέφτεις για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά και δεν έχεις φροντίσει να ξεβαφτείς σωστά», έγραψε η Κρόφορντ και δεν λυπήθηκε να ποστάρει μία πραγματικά no filter selfie της.

Το αποτέλεσμα είναι κάπως… τρομακτικό, αλλά η γοητεία και το χιούμορ της Σίντι Κρόφορντ «καπελώνουν» τα πάντα. Και κυρίως η αυτοπεποίθησή της που αποδεικνύει γιατί υπήρξε top model και γιατί εξακολουθεί να επιδρά σαρωτικά στον κόσμο της παγκόσμιας μόδας.