Ο Kanye West με τα κατά καιρούς σχόλιά του έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης. Η Kim Kardashian όπως είναι φυσικό επηρεάζεται, γεγονός που μπορεί να καταφέρνει να κρύβει κατά καιρούς.

«Ο Kanye ήταν πάντα έτσι. Έχει ένα εκατομμύριο πράγματα στο μυαλό του που θέλει να επιτύχει. Μπορεί ορισμένοι να τον βρίσκουν παθιασμένο, όμως  αυτό “χαλάει” την Kim», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στο People.

Όλα αυτά προέκυψαν μετά τις δηλώσεις του West πως επιθυμεί να γυρίσει στην πόλη του, χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά στην τηλεπερσόνα. «Δεν της αρέσει να τη ρωτούν αν θα μετακομίσει μαζί του στο Σικάγο. Πρέπει να εξηγεί σε όλους τι συμβαίνει και αυτό την εξαντλεί»,  δηλώνει κοντινό της πρόσωπο.

Η Kardashian δεν πιστεύει πως ο σύζυγός της θα μετακομίσει, όμως παρόλα αυτά επιφυλάσσεται για το μέλλον της. «Ο Kim και η Kanye είχαν εξ αποστάσεως γάμο και στο παρελθόν. Δεν ανησυχεί για αυτό. Έχει περάσει αρκετό χρόνο στο Λος Άντζελες όσο ο Kanye ετοίμαζε το δίσκο του. Θα τα καταφέρει!», αναφέρει φιλικό πρόσωπο της Kim.

Ο West βέβαια φαίνεται να μην είναι καλά. Το μυαλό του τρέχει συνεχώς όταν πρόκειται να πάρει σοβαρές αποφάσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του People δεν κοιμάται πολύ και είναι συνεχώς με το κινητό του τα βράδια.

Δεν είναι γνωστό τι θα συμβεί, όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά για το ζευγάρι και οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες για το μέλλον τους.