Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φήμες χωρισμού για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τηΖέτα Μακρυπούλια.Συνήθως, αυτές είναι μόνος φήμες και σύντομα το ζευγάρι τις διαψεύδει.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, και το ρεπορτάζ της Σήλιας Αποστόλου, αυτή τη φορά υπάρχει …φωτιά πίσω από τον καπνό.  Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισαν να μείνουν για λίγο καιρό χώρια για να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η Μακρυπούλια έφυγε από το σπίτι που συζούσαν τα τελευταία χρόνια στη Βούλα και επέστρεψε στο πατρικό της, στον Κεραμεικό καθώς ήθελε να είναι κοντά στην οικογένειά της για να σκεφτεί το μέλλον στη σχέση της με τον Χατζηγιάννη.

Ο λόγος που οδήγησε το ζευγάρι σ’ αυτή την απόφαση, σύμφωνα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, είναι η κόπωση που έχει επέλθει στη σχέση τους με το πέρασμα των χρόνων. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, έχει δώσει χρόνο και χώρο στην αγαπημένη του για σκεφτεί, δείχνοντάς της ωστόσο καθημερινά το ενδιαφέρον του.