Το τέλος του γάμου της με τον Δημήτρη Αποστόλου επιβεβαίωσε η Μάγδα Πένσου με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγες ημέρες πριν.

«Ήταν για να συμβεί, όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά ζευγάρια. Ευτυχώς, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, στο τέλος της ημέρας μάλλον –και λέω “μάλλον” γιατί ποτέ δεν ξέρεις για τίποτα και για κανέναν– το διαχειριστήκαμε καλά. Δεν σημαίνει πως δεν θα ξαναέρθει μια διαφωνία ή μια ένταση, αλλά είναι σημαντικό να τη διαχειρίζεσαι όσο μπορείς καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στα social media.

Τo DownTown επικοινώνησε με τον συγγραφέα ο οποίος δήλωσε άγνοια για το… χωρισμό του εξηγώντας πως και ο ίδιος το έμαθε μέσα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Κι εγώ μέσα από το facebook έμαθα ότι χωρίζουμε με τη Μάγδα. Εκείνη το έγραψε στον τοίχο της. Γι’ αυτό δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό που έγραψε. Όταν επικοινωνήσουμε πιστεύω ότι θα μου εξηγήσει κι εμένα», δήλωσε ξαφνιάζοντάς μας.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει και στο παρελθόν αλλά είχε κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης που διήρκησε έξι μήνες, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ηθοποιός, με την ανάρτησή της δεν άφησε περιθώριο για τρίτη ευκαιρία στη σχέση τους σε αντίθεση με τον Δημήτρη Αποστόλου που θεωρεί πως δεν έχει γραφτεί το τέλος στο γάμο τους. «Το είδα λίγο σαν spam. Από το facebook δεν χωρίζεις. Έχει αξία μιας μέρας, όσο κρατάει ένα Post. Ό,τι και να γίνει, όλα καλά θα πάνε στο τέλος. Στο λέει έγκυρη πηγή, εγώ, που ξέρω πολύ περισσότερα», πρόσθεσε.