Η συνεργασία τους ξεκίνησε την φετινή χρονιά και όπως φαίνεται μπορεί να πέρασαν πολλά, όμως πλέον όλα είναι αρμονικά μεταξύ τους. Ο ίδιος είναι από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στον χώρο της γαστρονομίας και όχι άδικα.

Όπως πιθανώς καταλάβατε μιλάμε για τον Γιώργο Παπακώστα, ο οποίος ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην τελευταία του συνέντευξη στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη. Όταν ρωτήθηκε για τα τρία πράγματα που του έδωσε η συνεργασία τους, εκείνος σημείωσε: «Να είμαι τυπικός στη δουλειά που αναλαμβάνω. Ν’ ακούω τι θέλουν οι γύρω μου από μένα, αντί να τους δίνω αυτό που εγώ νομίζω. Να μην πιστεύω ό,τι διαβάζω για την Ελένη. Είναι καταπληκτικός άνθρωπος και φοβερή επαγγελματίας».

Εκτός αυτού όμως μίλησε και για την επιχείρηση και το βάρος να βρίσκεται σε συνέχεια του πατέρα του. «Ο πατέρας μου έχει πετύχει πολλά. Έχει ζήσει κακουχίες, έχει κάνει επιτυχίες, περιουσία από το μηδέν κι επίσης, έφτιαξε μια δεμένη οικογένεια -με τη βοήθεια της superwoman μαμάς. Πιστεύω πως είμαι άξιος γιος, γιατί μεγάλωσα σωστά και τώρα είμαι σε καλό δρόμο να γίνω και άξιος επαγγελματικά», δήλωσε στο Glow.