Μπορεί το τραγούδι της Σίνεντ Ο Κόνορ που κυκλοφόρησε το 1990 με τίτλο «Nothing Compares to You» να έκανε τεράστια επιτυχία, ωστόσο δεν είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν πως στιχουργός του κομματιού είναι ο Prince.

Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του θρυλικού μουσικού, η τραγουδίστρια αποκάλυψε τη συνέβη στη μια και μοναδική συνάντηση που είχε μαζί του.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Good Morning Britain» με χιτζάμπ, καθώς έχει ασπαστεί πλέον το Ισλάμ. Αφού τραγούδησε το συγκεκριμένο κομμάτι, η Ιρλανδή τραγουδίστρια κατηγόρησε τον εκλιπόντα  πως σε εκείνη τη μοναδική τους συνάντηση, εκείνος είχε προσπαθήσει να τη δείρει.

«Συναντηθήκαμε μια φορά και η αλήθεια είναι ότι δεν πήγε και τόσο καλά. Ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Με κάλεσε στο σπίτι του ένα βράδυ κι εγώ βλακωδώς πήγα μόνη μου. Με φώναξε γιατί δεν ένιωθε άνετα με το γεγονός ότι δεν ήμουν προστατευόμενη του. Απαίτησε να μην βρίζω στις συνεντεύξεις μου λέγοντας πως κάτι τέτοιο κάνει συνέχεια ο ιρλανδικός λαός», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων η Σινέντ Ο’ Κόνορ και συνέχισε λέγοντας «Τον αγνόησα λέγοντάς του να πάει να γ@μηθεί και τότε εκείνος πήρε ένα μαξιλάρι και κάτι βαρύ. Βγήκα από το σπίτι τρέχοντας και κρύφτηκα πίσω από ένα δέντρο. Άρχισε να με κυνηγάει, εγώ τον έφτυσα και εκείνος προσπάθησε να με γρονθοκοπήσει. Αναγκάστηκα να χτυπήσω το κουδούνι σε ένα άλλο σπίτι για να κρυφτώ. Έπαιρνε ναρκωτικά…».

Στη συνέχεια της συνέτευξής της η Ιρλανδή τραγουδίστρια ανέφερε πως κατά την άποψή της η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Prince ήταν αποτέλεσμα των ναρκωτικών που έπαιρνε χωρίς να διστάσει να τον κατηγορήσει πως υπήρξε βίαιος και με άλλες γυναίκες.

Να θυμίσουμε πως ο Prince πέθανε από υπερβολική δόση τον Απρίλιο του 2016.