Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου είναι η ηθοποιός, που μετά τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο κατάφερε να δραπετεύσει πηδώντας τον φράχτη του ιδρύματος.

Για όλη αυτή της την περιπέτεια μίλησε στην εφημερίδα «Espresso» και κατηγόρησε την οικογένειά της για όσα ζει το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε: «Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ». Εκτός αυτού αποκάλυψε πως πιθανώς να κινηθεί νομικά εναντίον της οικογένειας της!

 «Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…» ανέφερε η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου.

Η ηθοποιός εξήγησε πως αστυνομικές δυνάμεις τη συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με τη μητέρα της για λίγες μέρες, σε αντίθεση με όσα υποστήριζε ο πατέρας της. «Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με τη μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.