Τα ίχνη του διάσημου τράπερ αναζητούν εδώ και καιρό οι θαυμαστές τους και πολλοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι ο Sin Boy έχει μετακομίσει το τελευταίο διάστημα στην Αλβανία, χώρα καταγωγής του.

Την ίδια άποψη έχει και ο Υποχθόνιος, που δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Τον ψάχνω, νομίζω είναι στην Αλβανία».

Υποχθόνιος: Απαντά για το πού βρίσκεται ο Sin Boy

Η γειτονική χώρα επλήγει την Τρίτη 26/11 από φονικό σεισμό, που έχει αφήσει ως τώρα πίσω του 35 θύματα και εκατοντάδες τραυματίες, και εξακολουθεί να «ταρακουνιέται» από ισχυρούς μετασεισμούς.

Για τους ανθρώπους που επλήγησαν από το σεισμό, ο Sin Boy έκανε μια ανάρτηση ζητώντας από τους followers τους να βοηθήσουν. Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania».

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα