Έχουν περάσει εννέα μήνες από το τροχαίο στο οποίο έχασε την ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, ωστόσο, ούτε ο κόσμος που τον αγάπησε, ούτε και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο αναδείχθηκε το ταλέντο του, είναι διατεθειμένοι να τον ξεχάσουν.

Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα στο «Teatro», με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη, όταν έχασε την ζωή του, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία που είχαν στην Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, το νυχτερινό κέντρο άνοιξε ξανά τις πόρτες του, φιλοξενώντας τον Βασίλη Καρρά και τον Νότη Σφακιανάκη. Τιμώντας την μνήμη του Παντελή, η επιχείρηση αποφάσισε να μείνει το καμαρίνι του κλειστό για πάντα και δεν δόθηκε σε κανέναν εκ των δυο τραγουδιστών.

Μάλιστα, έξω από το μαγαζί, την βραδιά της πρεμιέρας, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 50 άτομα, τα οποία έβαλαν τραγούδια και φώναζαν υπέρ του Παντελή. Το κλίμα ήταν έντονα φορτισμένο, ενώ, προς στιγμήν, επικράτησε ένταση, καθώς κάποιοι υποστήριζαν πως ο επιχειρηματίας δεν κράτησε την υπόσχεσή του να συνοδεύεται το όνομα του μαγαζιού από εκείνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή και να λέγεται «Teatro P.P.», ενώ άλλοι επέκριναν την παρουσία του Νότη, επειδή είχε μιλήσει αρνητικά για τον Παντελή.